Op zoek naar een leuke stemworkshop of zangworkshop?

Workshops op maat

Jojanneke verzorgt voor diverse gelegenheden een op maat gemaakte stemworkshop of zangworkshop voor uw werknemers, leden of welke groep dan ook. De workshops worden gegeven in de stemstudio Kampen. Als u beschikt over een eigen workshop ruimte, kan de workshop op locatie worden gegeven in heel Nederland. 

Iedere groep is anders. Daarom wordt de workshop van uw keuze op de doelgroep afgestemd. U kunt kiezen uit onderstaande bestaande workshops, maar wanneer u zelf leerdoelen in gedachten heeft voor de workshop, kan de workshop natuurlijk op maat gemaakt worden. Ook voor een bedrijfsuitje of teambuilding kunnen we in overleg iets moois in elkaar zetten.

 • Stemffectief

  Deze workshop is voor leerkrachten uit het basis- en voortgezet onderwijs. Hoe voorkom je stemproblemen als je voor de klas staat? Hoe kun je je stem inzetten zodat je les nóg leuker wordt?

 • Verken je stem

  Voor iedereen die meer over zijn of haar stem wil leren is deze workshop een aanrader. In groepsverband gaan de deelnemers op zoek naar hun stemmogelijkheden. Hoe kun je je stem gebruiken tijdens voorlezen, zingen, presenteren of toneelspelen zonder dat je daar moe van wordt? En welke stem past bij welke activiteit?

 • Stemsport

  Sportinstructeurs spreken vaak in grote ruimtes met veel omgevingslawaai of trainen buiten. In deze ruimtes wordt er veel van de stem gevraagd. Tijdens deze workshop leren sportinstructeurs hun stem op een gezonde manier, groot te gebruiken. Zo voorkom je een overbelaste stemspier!

 • Body & Soul

  Voor (zang)groepen die niet alleen willen zingen, maar ook een verhaal over willen brengen. In deze workshop is er aandacht voor het lichaam als ondersteuning van de zangstem. Deze workshop is tevens zeer geschikt om te werken aan het ritmegevoel van de groep!

 • Zangtechniek voor koren

  Voor koren die iets meer aandacht willen besteden aan zangtechniek. Leer je koor hoge noten halen, vermoeide stemmen voorkomen en een andere klank geven aan een nummer.
  .

Wat kost dat?

De kosten voor een workshop bedragen €75 per uur (inclusief Btw). Een workshop wordt altijd op maat gemaakt en aangepast aan de doelgroep. Vindt de workshop plaats in Kampen of IJsselmuiden, dan worden geen reiskosten in rekening gebracht.

Staat de workshop die u in gedachten heeft niet in bovenstaand rijtje? Neem dan contact op via het contactformulier, dan kijken we samen naar de mogelijkheden! U ontvangt natuurlijk vrijblijvend een offerte.