Op zoek naar een leuke Stem workshop?

Workshops op maat

Jojanneke verzorgt voor diverse gelegenheden een op maat gemaakte stem-workshop
voor beroepssprekers, leerkrachten, werknemers en anderen.   

Wat?

Iedere groep is anders. Daarom wordt deze workshop voor jullie op maat gemaakt. De mogelijkheden zijn eindeloos: ga je voor meer zekerheid in het spreken? Of willen jullie samen werken aan stemtechniek, of meer kunnen variëren en overtuigen met je stem?

U kunt kiezen uit onderstaande bestaande workshops, maar wanneer u zelf leerdoelen in gedachten heeft voor de workshop, kunnen we een workshop voor u samenstellen.

  • Stemffectief

    Deze workshop is voor leerkrachten uit het basis- en voortgezet onderwijs. Hoe voorkom je stemproblemen als je voor de klas staat? Hoe kun je je stem inzetten zodat je les nóg leuker wordt?

  • Stemsport

    Sportinstructeurs spreken vaak in grote ruimtes met veel omgevingslawaai of trainen buiten. In deze ruimtes wordt er veel van de stem gevraagd. Tijdens deze workshop leren sportinstructeurs hun stem op een gezonde manier, groot te gebruiken. Zo voorkom je een overbelaste stemspier!

  • Verken je stem

    Voor iedereen die meer over zijn of haar stem wil leren is deze workshop een aanrader. In groepsverband gaan de deelnemers op zoek naar hun stemmogelijkheden. Hoe kun je je stem gebruiken tijdens voorlezen, zingen, presenteren of toneelspelen zonder dat je daar moe van wordt? En welke stem past bij welke activiteit?

Waar?

Workshops vinden plaats op locatie naar keuze 

Kosten?

De kosten voor een workshop bedragen €75 per uur (inclusief 21% Btw, exclusief reiskosten en reistijd).
Binnen Kampen en IJsselmuiden worden er geen reiskosten in rekening gebracht.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte!

Op zoek naar persoonlijke begeleiding om je stemgebruik naar een hoger niveau te tillen? Dan is stemcoaching wellicht iets voor jou!